Kunst van goede copy

Goede copy is kort en bondig. Eigenlijk zijn de ogenschijnlijk makkelijke teksten, het moeilijkst om te schrijven. Laat EasyWriters daar nou net in gespecialiseerd zijn. Even checken of het echt zo is? Stuur een tekst en krijg ‘m twee keer zo vlot terug.

Verzend hier uw tekst!

Begin bij het doel

Wat je ook wilt zeggen, er is maar een vraag die echt belangrijk is: wat wil je bereiken? Alleen als je daar een antwoord op kunt geven, vertelt Easy Writers je welk medium je het beste kunt inzetten. En daar schrijven we dan natuurlijk een supermooie tekst voor zodat jij je doel bereikt.
We zijn trouwens thuis in alle soorten teksten. Nieuwsbrieven, brochures, casestudies, artikelen, positioneringsteksten, websites, social media of copyplatforms, noem maar op. En of het nu een DM-tekst of een jaarverslag is? Alle Easy Writerscopy leest als een trein.

Juiste tone of voice
Vanzelfsprekend kiezen we een schrijfstijl die het beste past bij de doelgroep en medium. Een medische brochure vraagt om een andere tone-of-voice dan een spaaractie voor kinderen. Dat is logisch maar gek genoeg houdt bijna niemand zich daaraan. Easy Writers wel. Dat is wel zo gemakkelijk voor onze klanten en voor onszelf.

Kloosterstraat 16
1411 RT Naarden-Vesting